УКР РУС

Мілевський нічого не отримає від "Динамо", – джерело

18 листопада 2016 Читать на русском

"Футбол 24" спробував дізнатися про шанси колишнього нападника київського клубу Артема Мілевського повернути 1,2 млн доларів.

Днями стало відомо про те, що екс-форвард "Динамо" Артем Мілевський подав позов до Палати з вирішення спорів ФФУ на відшкодування боргу із зарплати. Агент Артема Олександр Панков в коментарі "Футбол 24" розповів про суму позову, яка склала 1,2 млн доларів, і подробиці справи.

У київському "Динамо" наразі офіційно не коментують дану інформацію.

З неофіційних джерел "Футбол 24" спробував з'ясувати перспективи Артема Мілевського.

"Мілевський нічого не отримає від "Динамо". Свого часу Артем був переведений в "Динамо-2" і не відвідував тренування, порушуючи умови контракту. Протягом цього часу гравець отримував штрафи", – повідомило нам джерело, наближене до "Динамо".

Факт прогулів тренувань підтвердив колись і сам Артем Мілевський. В інтерв'ю "Матч ТВ" у вересні 2016 року Артем заявив: "На тренуваннях я не з'являвся, бо знав, що на мене ніхто не розраховує. Займався за індивідуальною програмою. Сам знайшов тренера і сам платив йому".

Висловлювався раніше на дану тему і президент "Динамо" Ігор Суркіс: "Не знаю, можливо, у нього до мене є питання. У мене до нього – ніяких. Останні місяці Мілевський не отримував зарплату, бо не відвідував тренування. А людина, яка не з'являється на свою роботу, не може отримувати свою зарплату. Якщо Мілевський збирається отримати якусь компенсацію від "Динамо", у нього є право звернутися до відповідних інстанцій. А я звернуся з зустрічним позовом, і побачимо, хто з нас винен – я йому чи він мені".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях