УКР РУС

Мілевський: Коли потрапив у 20 років в Динамо та став отримувати інші гроші – трохи зірвало дах

22 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-форвард Динамо та збірної України Артем Мілевський пригадав свій перехід у київський клуб та порівняв атмосферу у столиці України та Бресті.

"Коли переїхав до Києва, головне було не злетіти з котушок і не накоїти дурниць. Я почав добре заробляти, знімати квартиру в столиці. Зрозуміло, що коли потрапив у 20 років в київське Динамо, став отримувати зовсім інші гроші – трохи зірвало дах. Кияни досі мене дуже люблять і так само тепло зустрічають.

Мілевський відзначився асистом і показав феєричну гру у матчі за Динамо Брест

В молодості міг витратити в ресторані купу грошей, купити дорогу машину або полетіти з друзями на острови, оплативши всім відпустку. Коли грошей стало менше, то частина оточення відсіялась. Якийсь час сильно переживав з цього приводу. Але я ні про що не шкодую просто до 30 років правильно розставив пріоритети. Я дуже добра людина, а через такі ситуації доброта зникає.

У Києві було бурхливе життя: машини, корки, ресторани, кілька годин на сон. А в Бресті інший темп місто маленьке, часу багато. Через 30 хвилин після тренування можу бути вже в центрі міста, а через дві години на поїзді в гостях у тата. Ходимо з ним по гриби, насолоджуємося природою", – розповів Мілевський Tut.by.

"Мілевський споїв ціле покоління Динамо". Репер ЯрмаК жорстко критикує Суркіса і не вірить, що Ярмоленко та Степаненко пробачили один одного