УКР РУС

Мілевський хоче написати книгу після закінчення кар'єри. Також він міг би стати телеекспертом, – Панков

5 вересня 2016 Читать на русском

Олександр Панков, представник інтересів та друг Артема Мілевського, розповів "Футбол 24" про плани форварда після закінчення кар'єри і припустив, чим би Артем зміг зайнятися, окрім гри у футбол.

"Наразі Артем горить бажанням показувати себе, грати. Ну а плани, звичайно, є, наприклад, він хотів би написати книгу про всі кар'єрні моменти, нюанси в "Динамо" та інших клубах, розповісти, як все було. Він хлопець відвертий. Тому я хотів би розповісти, як то кажуть, "від А до Я" про все. Але це, в будь-якому випадку, буде вже після закінчення кар'єри, оскільки викличе резонанс, який може перешкодити кар'єрі зараз. Крім того, він хоче заснувати свою лінію одягу, Артем працював над цим проектом. Наразі це стоїть на паузі, у зв'язку з переходом, але я думаю, що він реалізує проект у майбутньому.

Стосовно тренерської роботи не впевнений, скоріш за все, Артему підійшло б амплуа спортивного директора, позаяк він може проявити себе в організаційному плані. Особисто я бачу напрямок для Артема на телебаченні, в ролі телевізійного експерта. Можливо, це робота на каналі. Думаю, що у нього може вийти в цьому напрямку, оскільки він цікавий для глядача, не боїться камери, не соромиться. Думаю, в Україні з'являться на той час проекти, до яких Артем міг би долучитись у ролі телевізійного експерта".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Мілевський готовий на 60-65%, але може дебютувати за "Тосно" вже 17-го вересня, – Панков