УКР РУС

Мілевський: "Хайдук" та Спліт назавжди залишаться у моєму серці

3 вересня 2015 Читать на русском

Екс-нападник збірної України Артем Мілевський попрощався із партнерами по команді та місцевими вболівальниками.

"В незалежності від того, на скільки підписується контракт, рано чи пізно, він завершується. "Хайдук" та Спліт залишаться назавжди в моєму серці. Тринадцять місяців я прожив у місті, яке буквально живе виступами своєї команди. Тут я познайомився із новими друзями, випробував нові моменти у своїй кар'єрі.

Я вдячний "Хайдуку", який дав мені шанс проявити себе, коли я був не в найкращих фізичних кондиціях. Хочу сказати спасибі клубу, який простягнув мені руку, і його вболівальникам, які завжди ставилися до мене з любов'ю.

На жаль, у другій половині минулого сезону у нас стали погіршуватися результати, стали змінюватися тренери, а влітку команда сильно змінилася в кадровому плані. В цей же час, я відновлювався від травми, яку отримав ще в травні.

Я їду зі Спліта з почуттям незавершеності, але той досвід, який я тут отримав, допоможе мені в подальшій кар'єрі. Я хочу, щоб головний тренер команди Дамір Буріч і капітан Горан Миловіч знали, у них завжди буде велика підтримка з боку українських уболівальників", - сказав Мілевський.

Нагадаємо, що сьогодні Мілевський розірвав угоду з "Хайдуком".