УКР РУС

"Мілану" вдався неймовірний камбек проти "Сассуоло", "Торіно" переграв "Фіорентину"

2 жовтня 2016 Читать на русском

В рамках 7 туру Серії А команда Монтелли в яскравому матчі подужала "Сассуоло", а "Торіно" здолав "Фіорентину" Паулу Соузи.

Неймовірний матч трапився у Мілані! Господарі програючи в два голи, зуміли вирвати вікторію. На 9 хвилині "Мілан" вперед вивів Бонавентура, як на 10, 54 та 56 хвилинах "Сассуоло" тричі засмутив вболівальників "червоно-чорної" команди. Здавалося, Монтелла зможе в найкращому випадку розраховувати на нічию. На 68 хвилині Ньянг заробив пенальті, який чітко реалізував Карлос Бакка. Через п’ять хвилин неймовірний дальній удар вдався Локателлі, ну а Палетта остаточно шокував гостей, встановивши пострілом головою кінцевий результат – 4:3! Дякуючи неймовірному камбеку "Мілан" набирає 13 очок.

У 8 турі "Мілан" вирушить до Верони, де зіграє проти "К'єво", "Сассуоло" зустрічатиме аутсайдера чемпіонату – "Кротоне".

"Торіно", в минулому турі впевнено подужавши Рому, протистояв не менші грізній "Фіорентині". "Бики" вже на 60 хвилині комфортно вели в рахунку – 2:0. Гол престижу за "фіалок" забив Бабакар. Туринці мають в загальному підсумку одинадцять пунктів та готуються до мандрівки на сонячну Сицилію. "Фіорентина" в рідних стінах спробує переграти "Аталанту".

Чемпіонат Італії, 7 тур

"Мілан" – "Сассуоло" – 4:3

Голи: Бонавентура, 9, Бакка, 69, пен., Локателлі, 73, Палетта, 77 – Політано, 10, Ачербі, 54, Пеллегріні, 56

"Торіно" – "Фіорентина" – 2:1

Голи: Фальке, 15, Бенассі, 60 – Бабакар, 84