УКР РУС

Мілан здобув вольову перемогу над К'єво, успіхи Роми, Фіорентини та Аталанти

18 березня 2018 Читать на русском

Відбулися чергові матчі 29-го туру чемпіонату Італії.

Мілан, що домінував протягом всієї гри проти К'єво, мало не втратив очки. Здавалося, що після швидкого гола Хакан Чалханоглу піде ще один, але виявилося все зовсім інакше – Мілан пропустив двічі протягом хвилини і пішов на перерву поступаючись в рахунку. Проведена в перерві робота Ріно Гаттузо дала свої плоди – спершу Патрік Кутроне зрівняв рахунок, а вже під завісу поєдинку Андре Сілва оформив переможний м'яч своєї команди.

Вольова перемога дозволила Мілану закріпитися на 6-му рядку в таблиці. До йде п'ятим Лаціо – 3 очка, тоді як відрив від Аталанти в 6 очок зберігся.

Саме ця Аталанта не залишила шансів Вероні, "відвантаживши" супернику п'ять м'ячів. Особливо постарався Йосип Ілічич – у словенця хет-трик.

Перемога Роми над Кротоне вийшла досить буденною, а ось Фіорентина і Кальярі видали по трилеру. Флорентійська команди вела у Торіно до 86-ї хвилини, поки за справу не взявся капітан і бомбардир господарі Андреа Белотті. Здавалося, фінальний свисток зафіксує нічию, але на 93-й хвилині Теро реалізовує пенальті і таки дозволяє своїй команді відвезти додому три очки.

Що стосується Кальярі, то команда в прекрасному стилі довела, що вилітати з вищого дивізіону їй дуже не хочеться. Поступаючись на 91-й хвилині Беневенто, гості зуміли не тільки зрівняти рахунок, а й вирвати важливу перемогу. Тепер Кальярі відірвався від зони вильоту на цених 5 очок, що має їм серйозно допомогти в боротьбі за виживання.

Чемпіонат Італії, 29 тур.

Мілан – К'єво – 3:2

Голи: Чалханоглу, 10, Кутроне, 54, Сілва, 82 Стемпинский 33, Інглезе, 34

Нереалізований пенальті: Кессьє, 90+3

Верона – Аталанта – 0:5

Голи: Крістанте, 2, Ілічіч, 45 + 4, 48, 69, Гомес 71

Торіно – Фіорентина 1:2

Голи: Белотті, 86 Верету, 59, Теро 90+3

Нереалізований пенальті: Верету, 14

Кротоні – Рома – 0:2

Голи: Ель-Шаараві, 39, Наінгголан, 75

Беневенто – Кальярі – 1:2

Голи: Бриньола, 47 - Паволетті, 90+2, Барелла, 90+6