УКР РУС

"Мілан" здійснив божевільний камбек у грі із "Фрозіноне", Прийма "привіз" пенальті у свої ворота

1 травня 2016 Читать на русском

У 36 турі Серії А "Мілан" ледь не зганьбився на "Сан-Сіро", "Палермо" і "Сассуоло" здобули по перемозі, а "Емполі" напару із "Болоньєю" голів не забивали.

"Мілан", пропустивши на другій хвилині зустрічі від "фрозінонця" Паганіні, мав змогу посеред тайму відновити паритет у матчі, але удар Балотеллі ефектно парирував Барді. Після чого, здавалось, що "червоно-чорні" от-от заб'ють, проте сталося зовсім навпаки - Крагль подвоїв перевагу гостей.

А вже по перерві команда Прийми (до слова, Василь вступив у гру на 67 хвилині матчу) привезла у свої ворота пенальті. До позначки підійшов вищезгаданий Балотеллі, але одинадцятиметровий реалізувати Маріо не зумів. Щоправда, вже за хвилину м'яч все ж опинився у воротах "Фрозіноне" - нагадав про себе Бакка, який скористався плутаниною у штрафному "канарок" і переправив круглого у сітку воріт Барді.

Однак, підопічні Стеллоне не знітилися і повернули собі перевагу у два м'ячі над "Міланом" - влучний постріл до свого активу записав Діонізі. Проте більш імениті господарі все ж змогли взяти своє і врятувати поєдинок, зокрема, пенальті, який поставив крапку у цьому двобої, "привіз" за гру рукою Прийма - справжній бойовий трилер із хепі-ендом для "Мілана".

Також по три бали до своєї скарбнички додали "Палермо" і "Сассуоло", які не залишили жодних шансів на успіх "Сампдорії" і "Вероні" відповідно. Цікаво, що гості у цих іграх не забивали. Також глядачі не дочекалися голів у Емполі, де місцева однойменна команда розписала суху мирову із "Болоньєю".

Італія. Серія А, 36 тур.

Турнірна таблиця Серії А.

"Мілан" - "Фрозіноне" - 3:3

Голи: Бакка, 50, Антонеллі, 74, Менез, 90+2 (пенальті) - Паганіні, 2, Крагль, 44, Діонізі, 54

Нереалізований пенальті: Балотеллі, 49 ("Мілан")

"Палермо" - "Сампдорія" - 2:0

Голи: Васкес, 19, Крстічіч, 85 (автогол)

"Сассуоло" - "Верона" - 1:0

Голи: Пеллегріні, 58

"Емполі" - "Болонья" - 0:0