УКР РУС

Мілан визначив 3 трансферні цілі на зиму 2017-го

12 листопада 2017 Читать на русском

"Россонері" планують активно попрацювати під час зимового трансферного вікна. Мілан, щоправда, трохи змінить стратегію.

Боси італійського клубу не збираються витрачати гігантські суми на гучні імена та шукатимуть підсилення з думкою про майбутнє.

Конте може очолити Мілан вже взимку

Перший у списку трансферних цілей Мілана на зиму 2017 року – 22-річний хавбек Удінезе Секо Фофана, якого оцінюють у 16-17 мільйонів євро. Француз івуарійського походження є дешевшим, ніж його конкурент на трансфер, інший фріулець Якуб Янкто, до якого "россонері" також проявляють інтерес. За 21-річного чеського півзахисника доведеться викласти 25-30 млн євро.

Водночас "россонері" повинні будуть витримати серйозну конкуренцію з боку клубів АПЛ, які також відстежують дует з Удінезе. Боси клубу не бажають втягуватись в аукціон і збираються провести якомога економніші трансфери.

Третім у списку бажаних гравців Мілана є плеймейкер Сассуоло Альфред Дункан, інформує Calciomercato. За екс-гравця Інтера доведеться викласти 13-14 млн євро.

Крім цього, Corriere dello Sport стверджує, що Мілан також готовий підписати хавбека збірної Німеччини та Шальке Леона Горецку. Щоправда "россонері" не хочуть віддавати за партнера Коноплянки, в якого завершується контракт, суттєво більше ніж 10 млн євро.

Мілан продасть своїх топ-гравців, якщо не вийде в Лігу чемпіонів 2018/19