УКР РУС

Мілан та Інтер зіграли внічию: огляд матчу

4 квітня 2018 Читать на русском

Мілан з Інтером не змогли забити один одному у перенесеному матчі 27 туру італійської Серії А. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Гру активніше розпочали номінальні гості. Захисники Мілана дали Брозовічу пробити метрів з двадцяти, але м’яч пройшов повз ворота. Інтер активніше атакував через правий фланг, де непогано комбінували Канселу та Кандрева. Саме цей дует створив ще один небезпечний момент біля воріт Мілана: Кандрева увірвався у штрафний майданчик, отримав передачу від Канселу, та потужно пробив, але Доннарумма парирував удар вінгера “нерадзуррі”. Ще за хвилину черговий шанс забити дальнім ударом отримав Брозовіч, але хорват, пробивши на виконання, знову не влучив у ворота.

У Мілана активніше за інших виглядав Чалханоглу, і Канселу дуже важко було впоратися з турецькою “десяткою” “россонері”. Як підсумок, португальський захисник “підсів” на жовту картку вже в середині першого тайму. Господарі поля мали чудовий момент після виконання штрафного: Чалханоглу виконав подачу з флангу, Бонуччі головою трохи підкоригував траєкторію м’яча, але Хандановіч продемонстрував дива реакції і врятував свій клуб. Інтер майже одразу відповів ударом Перішіча в руки Доннаруммі. На 38-й хвилині захисники Мілана “проспали” ривок Ікарді, якому класну передачу на хід віддав Кандрева, і аргентинський голеадор Інтера відкрив рахунок в матчі. Так, принаймні, здалося. “Нерадзуррі” та їхні вболівальники вже встигли відсвяткувати гол, але через хвилину головний арбітр матчу Марко Ді Белло відмінив взяття воріт після підказки відеоасистентів про мінімальний офсайд у Ікарді.

Бернард зацікавив Мілан, – ЗМІ

На початку другого тайму Інтер більше атакував: після подачі з флангу від Перішіча м’яч опустився на поперечину воріт Доннарумми, а Брозовіч ще раз намагався забити здалеку, щоправда, на цей раз удар вийшов набагато менш якісним за його ж спроби у першій половині гри. Мілан відповів класною передачею Сусо на Кутроне, але молодий талант “россонері” з гострого кута не зміг переграти Хандановіча. Двічі бив по воротах Кессьє, але влучити в площину івуарійському півзахиснику не вдалося.

На 56-й хвилині просто шалений момент змарнував Інтер: Кандрева виконав простріл, а Ікарді якимось неймовірним чином з пари метрів не влучив у порожні ворота. Ще за 10 хвилин “нерадзуррі” знову могли відкривати рахунок: цього разу після прострілу Перішіча Мілан врятували спочатку Доннарумма, а потім Родрігес, який не дав Гальярдіні якісно зіграти на добиванні.

Мілан – Інтер: господарі зароблять рекордні 4,1 млн євро на квитках

У “россонері” не було бажання поступатися навіть по голах, забитих з офсайду: дуже красивий м’яч забив Кутроне ударом через себе, але нажаль для вболівальників Мілана, Патрік перебував у явному офсайді. Гаттузо вирішив підсилити атаку, випустивши на поле Калініча та Локателлі, але ці заміни так і не допомогли господарям забити такий потрібний гол. А супер-шанс знову виник у Інтера на 3-й доданій до основного часу матчу хвилині, але Ікарді знову шокував вболівальників "нерадзуррі", не забивши в порожні ворота після прострілу Канселу.

У підсумку – нульова нічия, яка не дає Інтеру піднятися не третю позицію, а Мілану – наблизитися до "зони Ліги чемпіонів".

Інтер мав більше можливостей для перемоги

Команда Лучано Спалетті володіла м’ячем більше та якісніше, завдала майже вдвічі більше ударів у бік воріт (13 проти 7 у Мілана), та мала декілька насправді класних можливостей для взяття воріт, якими не змогла скористатися в основному через технічний брак власних атакувальних гравців та самовіддану гру “россонері” в обороні.

0-0 у підсумку та 1-1 за голами з офсайду

Мілан та Інтер забили двічі, але обидва рази голи не були зараховані головним арбітром Марко Ді Белло. Ікарді вже навіть встиг відзначити забитий м’яч з партнерами по команді, але вже за хвилину суддя відмінив гол. Отака вона, система VAR. Іноді, навіть коли арбітр вже вказав на центр поля, це ще не є гарантією того, що рішення є остаточним. Мілан же відповів красивим ударом через себе від Кутроне, після якого м’яч влетів у нижній кут воріт Хандановіча, проте молодий форвард “россонері” знаходився у набагато більш очевидному офсайді, ніж Ікарді.

Мілану відверто не вистачало Більї

Лукас Білья не зміг зіграти у цьому матчі через дискваліфікацію, а “россонері” в центрі поля виглядали непереконливо без аргентинця. Монтоліво не зміг повноцінно замінити Білью та не встигав якісно відпрацьовувати і в обороні, і в атаці. Окрім того, не найкращий свій матч провів Бонавентура, у якого було чимало браку при передачах.

Ікарді повинен був вигравати цей матч для Інтера

Капітан “нерадзуррі”, та один з найкращих бомбардирів Серії А Мауро Ікарді якимось дивом не забив у моментах, коли перед ним залишалися лише порожні ворота. Аргентинець, який начебто повернув собі оптимальні кондиції, мав вирішувати долю дербі, але відверто пробачав захист Мілана. Хтозна, можливо саме втрачені очки у цьому матчі і не дозволять Інтеру потрапити у Лігу чемпіонів за підсумками чемпіонату. Хоча й у Мілана було чимало шансів для того, щоб забити, але всі вони не були настільки вбивчими, як у Ікарді.

Цікаві факти:

— команди провели між собою 220 матчів (76 перемог у Мілана, 78 у Інтера)

— у цих поєдинках було забито 596 м'ячів (297 у Мілана, 299 у Інтера)

— Інтер не пропускав в 5 останніх матчах Серії А

— у семи останніх виїзних матчах Серії А Інтер здобув лише одну перемогу

— Інтер не програвав в 11 з 12 останніх матчів Серії А

Серія А. 27 тур.

Мілан – Інтер – 0:0