УКР РУС

Мілан "шпигує" за гравцями Шальке і Борусії Д

14 січня 2018 Читать на русском

Спортивний директор Мілана Массімо Мірабеллі відвідує відразу декілька матчів чемпіонату Німеччини.

"Россонері" активно шукають підсилення в Бундеслізі. Ще влітку 2017 року італійський клуб знайшов 2-х зірок у цьому чемпіонаті: Чалханоглу з Байєра та Родрігеса з Вольфсбурга. Після завершення поточного сезону Мілан спробує знову скупитись у Німеччині.

10 найбільш короткотривалих трансферів в історії футболу

У п'ятницю, 12 січня, Мірабеллі був присутній на матчі Байєр – Баварія, де з особливою увагою стежив за 21-річним хавбеком леверкузенців Юліаном Брандтом, який може піти влітку, якщо буде сплачено суму відступних, прописану в його контракті до 2019 року.

Згодом спортдир "россонері" побував на грі РБ Лейпциг – Шальке. Там Мірабеллі "вів" партнерів Євгена Коноплянки. Переговори кобальтових з 22-річним півзахисником Максом Майєром наразі ні до чого не призводять, і талановитий гравець збірної Німеччини може влітку піти з клубу безкоштовно.

Інші об'єкти інтересу Мілана – 21-річний захисник Шальке Тіло Кегрер та 19-річний оборонець Лейпцига Дайот Упамекано, який потрапив у сферу зацікавлень Барселони.

У Борусії Дортмунд "россонері" також знайшли потенційне підсилення. На матчі команди Ярмоленка проти Вольфсбурга Мірабеллі стежитиме за опорником Юліаном Вайглем, якого хочуть й інші топ-клуби, інформує La Gazetta dello Sport.