УКР РУС

Мілан сенсаційно переміг Рому на виїзді

25 лютого 2018 Читать на русском

У центральному матчі 26 туру італійської Серії А Мілан несподівано розібрався з Ромою.

Матч мав важливе значення для Роми, адже будь-який результат, крім перемоги, відправляв римлян на п'яте місце. Мілан виступав у якості андердога, тому істотна перевага господарів у першому таймі не стала несподіванкою для глядачів. Втім, гравці Роми наткнулися на гідний опір з боки "россонері", обмежившись кількома напівмоментами. Нічого критичного Мілану не запропонували, однак і команда Гаттузо діяла занадто повільно, щоб створити проблеми "вовкам".

Другий тайм розпочався з несподіваного взяття воріт Роми Кутроне у стилі Індзагі замкнув простріл Сусо! "Вовки" зреагували на цей поворот катастрофічно – команда Ді Франческо зменшила оберти, врешті-решт просто вимкнувшись з гри. Мілан це відчув і став діяти сміливіше – на 70-х хвилинах було створено кілька супермоментів, але Аліссон рятував. Не врятував він на 74-й хвилині, коли Калабрія обігрався з Калінічем і перекинув воротаря! 0:2, Рома капітулювала відразу.

Таким чином, Рома програла, проявивши слабкість характеру. "Вовки" залишаються на п'ятій сходинці з 50 очками, а Мілан наздоганяє шосту Сампдорію. В обох клубів по 44 очки.

Чемпіонат Італії 2017/18, 26 тур

Рома – Мілан – 0:2

Голи: Кутроне, 48, Калабрія, 74