УКР РУС

Мілан розгромно переміг К'єво, Ювентус розтрощив СПАЛ

25 жовтня 2017 Читать на русском

В рамках 10 туру Серії А Мілан розгромив К'єво, Ювентус розтрощив СПАЛ, Лаціо мінімально переграв Болонью, Наполі здобув непросту перемогу над Дженоа, Кальярі мінімально обіграв Беневенто, Рома мінімально обіграла Кротоне, Фіорентина впевнено обіграла Торіно, Удінезе впорався з Сассуоло.

Лаціо мінімально переграв Болонью на виїзді. Матч розпочався з досить швидкого голу орлів: Луліч віддав чудову передачу з флангу на лінію штрафного майданчика, а Мілінкович-Савіч ударом в дотик переправив м'яч у ворота. На 20 хвилині римляни могли збільшити перевагу у рахунку, але Іммобіле ударом з пенальті влучив у стійку воріт. Втім через 9 хвилин Луліч, після передачі Луїса Альберто, головою перекинув воротаря. На початку другого тайму Луліч, перериваючи простріл, зрізав м'яч у власні ворота. Однак більшого Болонья не добилась, тож римляни зуміли втримати перемогу.

Наполі здобув важку перемогу над Дженоа. Вже на 4 хвилині генуезці відкрили рахунок: Таарабт отримав м'яч, прорвався до штрафної та пробив з лінії штрафної під самісіньку дальню стійку. Однак через 10 хвилин Мертенс красивим ударом зі штрафного зрівняв рахунок. А на 30 хвилині після чудової передачі Діавара, Мертенс обробив м'яч та переправив його у ворота від поперечки. В другому таймі Зукановіч після прострілу зрізав м'яч у власні ворота. Іццо, після подачі зі штрафного, ударом головою один м'яч відіграв, однак більшого неаполітанці не дозволили.

Кальярі здобув мінімальну перемогу над Беневенто. На 9 хвилині Фараго був першим на м'ячі після відскоку і відкрив рахунок в матчі. А на 16 хвилині Кальярі міг оформити комфортну перевагу, втім Сау пробив з позначки значно вище воріт. Матч підходив до свого завершення, однак Фараго небезпечно зіграв у власному штрафному майданчику. Єммелло розвів воротаря та м'яч по різних кутах. Здавалось, що Беневенто може набрати перше очко, однак Паволетті після передачі Фараго забив переможний гол для Кальярі.

Мілан розгромив К'єво на виїзді. Початок погрому поклав Сусо, який на 36 хвилині після відскоку пробив з лінії штрафної у дальній кут без шансів для воротаря. А на 42 хвилині після подачі того ж Сусо Цесар переправив м'яч у власні ворота. На початку другого тайму Чалханоглу вийшов віч-на-віч з воротарем та впевнено пробив повз нього. Бірса зумів забити гол престижу, однак Калініч майже одразу ж забив четвертий м'яч і поставив крапку в матчі.

Рома мінімально переграла Кротоне. Єдиний гол в матчі забив Перотті, який реалізував пенальті за фол Мандрагори в штрафному майданчику. Римляни мали ще декілька дуже гострих моментів, однак вовкам вдалось відзначитись лише одного разу.

Удінезе мінімально переграв Сассуоло. Команди грали досить рівно, однак Удінезе був кращим у реалізації моментів. Антонін Барак на 32 хвилині забив переможний гол, пробивши з лінії воротарського повз воротаря. В другому таймі Сассуоло мав кілька нагод для того, щоб зрівняти рахунок, однак реалізувати ці моменти їм не вдалось.

Фіорентина здобула просту перемогу над Торіно. На 29 хвилині Сімеоне віддав чудову передачу на Бенассі і Марко точним ударом відкрив рахунок в матчі. В другому таймі Бенассі віддав борг Сімеоне, зробивши чудову передачу. Джованні залишалось лише точно пробити, що він і зробив. А на 75 хвилині Бабакар поставив крапку в матчі, реалізувавши пенальті.

Ювентус розгромив СПАЛ. Початок розгрому поклав Бернардескі, який після передачі Дугласа Кости точно пробив у дев'ятку. На 22 хвилині Дибала бездоганним ударом зі штрафного подвоїв перевагу туринців. Палоскі досить швидко один м'яч відіграв. Але вже в другому таймі спочатку Ігуаїн, а потім і Куадрадо зробили перевагу Ювентуса розгромною.

Чемпіонат Італії 2017/18, 10 тур

Болонья – Лаціо – 1:2

Голи: Луліч, 50 (аг) – Мілінковіч-Савич, 4, Луліч, 29

Нереалізований пенальті: Іммобіле, 20

Дженоа – Наполі – 2:3

Голи: Таарабт, 4, Іццо, 76 – Мертенс, 14, 30, Зукановіч, 60 (аг)

Кальярі – Беневенто – 2:1

Голи: Фараго, 9, Паволетті, 90+5 – Єммелло, 90+3

Нереалізований пенальті: Сау, 16

К'єво – Мілан – 1:4

Голи: Бірса, 61 – Сусо, 36, Цесар, 42 (аг), Чалханоглу, 55, Калініч, 65

Рома – Кротоне – 1:0

Гол: Перотті, 10 (пен.)

Сассуоло – Удінезе – 0:1

Гол: Барак, 32

Фіорентина – Торіно – 3:0

Голи: Бенассі, 29, Сімеоне, 66, Бабакар, 75 (пен)

Ювентус – СПАЛ – 4:1

Голи: Бернардескі, 14, Дибала, 22, Ігуаїн, 65, Куадрадо, 70 – Палоскі, 34