УКР РУС

"Мілан" поступився "Удінезе", "Лаціо" не переграв "К’єво", а "Ромі" вдався неймовірний камбек

11 вересня 2016 Читать на русском

У надзвичайно мокрому 3 турі Серії А три бали здобули "Удінезе" та "Аталанта".

"Лаціо", після божевільної перемоги у Бергамо та мінімальної поразки від "Ювентуса", вирушав до Верони. "Орли" не поступилися, але й не взяли гору - 1:1.

"Аталанта", що програла два попередні матчі, приймала "Торіно", на вістрі атаки якого розігрався Андреа Белотті (не грав через травму). До слова, за "биків" нарешті дебютував воротар Харт. Домашній матч подарував господарям перемогу - 2:1. Вирішальний гол "Аталанта" провела з пенальті.

"Рома", якій в попередньому матчі допомогли арбітри, грала проти "Сампдорії" та її нового тренера Марко Джампаоло. Взяти гостей "вовкам" так просто не вдалося, незважаючи на швидкий гол Салаха. "Сампдорія" ще в першому таймі відповіла влучними пострілами Муріеля та Квальярелли. На горе для Генуї, яка набрала пристойних обертів, арбітр через зливу вирішив зупинити поєдинок (через таку саму причину було зупинено зустріч "Дженоа" - "Фіорентина"). Після добрячих півгодини матч було продовжено. На 61 хвилині вічно молодий Тотті закинув сферу, наче рукою, на Джеко. Едін в ближньому бою переграв Вівіано. На останніх хвилинах Тотті ударом з "позначки" вирвав для Риму перемогу! І знову "вовки" беруть очки дякуючи вердикту арбітра...

"Мілан", поступившись у божевільному матчі "Наполі", спробував у рідних стінах перемогти "Удінезе". "Мілан" домінував, часто загрожуючи воротам суперника. На 30 хвилині знайомий нам Хосе Соса смачно влучив в поперечину. Початок другого тайму виявився сумним для "червоно-чорних". Після зіткнення Лука Антонеллі на мить втратив свідомість та сам уже не зміг залишити поле. Травмованого оборонця замінив Де Шільо. Побажаємо Луці здоров’я! На 88 хвилині Періца, скориставшись помилками захисту, у дотик замкнув флангову передачу. Не надто закономірна перемога гостей. Наостанок варто згадати дебют за "Мілан" нападника Лападули.

У наступному, 4 турі, ключовими матчами стануть "Сампдорія" – "Мілан", "Інтер" – "Ювентус", "Фіорентина" – "Рома".

Чемпіонат Італії, 3 тур

"Аталанта" – "Торіно" – 2:1

Голи: Мас’єлло, 57, Кессьє, 81, пен. - Фальке, 54

"К'єво" – "Лаціо" – 1:1

Голи: Гамберіні, 52 - де Фрей, 54

"Дженоа" – "Фіорентина" - 0:0 (матч зупинено)

"Мілан" – "Удінезе" – 0:1

Голи: Періца, 88

"Рома" – "Сампдорія" – 3:2

Голи: Салах, 8, Джеко, 61, Тотті, 90+2, пен. – Мурієль, 19, Квальярелла, 41