УКР РУС

Мілан не зміг обіграти Дженоа, Рома мінімально обіграла Торіно

22 жовтня 2017 Читать на русском

В рамках 9 туру Серії А Мілан в меншості не зміг перемогти Дженоа, Рома мінімально обіграла Торіно, Фіорентина легко перемогла Беневенто, Сассуоло мінімально обіграв СПАЛ, Аталанта здолала Болонью.

Рома мінімально обіграла Торіно. В першому таймі римляни захопили ініціативу в матчі і мала кілька непоганих нагод. Торіно грав в основному від захисту і майже не атакував у відповідь. Другий тайм проходив за тим же сценарієм аж до 69 хвилини, коли Коларов класним ударом зі штрафного влучив у ліву дев'ятку, принісши важку перемогу римлянам.

Сассуоло також мінімально обіграв СПАЛ. Вже на 1 хвилині Політано обікрав захисника, вискочив віч-на-віч з воротарем, обіграв того і влучив у порожні ворота. Сассуоло продовжував атакувати і мав кілька хороших нагод для другого забитого голу. Однак ані в першому, ані в другому таймі їм не вдалось збільшити перевагу. На 83 хвилині Берарді втратив найкращу нагоду для забитого голу - нереалізував пенальті за фол на Рагузі. А на 89 хвилині Кассата отримав пряму червону картку за грубий фол через 2 хвилини після виходу на поле. Втім, СПАЛ не зміг використати чисельну перевагу.

Мілан та Дженоа розійшлися нічиєю. Початок матчу був за Міланом, який мав небезпечний удар Боріні та ще кілька непоганих нагод. Однак Бонуччі на 25 хвилині підвів свою команду, отримавши пряму червону картку за удар ліктем в обличчя нападника Дженоа. Після цього Дженоа заволоділа перевагою, однак пробити Доннарумму генуезцям не вдалось. В другому таймі Мілан грав більш небезпечно і мав пару нагод, однак цього не вистачило, аби пробити Періна.

Беневенто продовжує свою програшну серію в матчі проти Фіорентини. Фіалки зі старту поєдинку захопили контроль над м'ячем і на 18 хвилині відкрили рахунок. Після передачі Сімеоне Бенассі увірвався у штрафний майданчик і пробив голкіпера. А на початку другого тайму Бабакар після скидки головою Верету подвоїв перевагу флорентійців. Ну а крапку в матчі поставив Теро, впевнено реалізувавши пенальті за фол воротаря на Бабакарі.

Аталанта мінімально обіграла Болонья. Перший тайм пройшов за переваги Аталанти, однак їм не вдалось реалізувати жоден зі своїх моментів в першому таймі. В другій половині гри бергамаскі атакували більш гостріше і зуміли забити переможний гол. Фройлер віддав класний пас між двома захисниками, а Корнеліус метрів з 10 потужно пробив у ближній кут. А шанси Болоньї на нічию зруйнував Гонсалес, який отримав другу жовту картку і залишив свою команду в меншості.

Таким чином, після 9 туру Рома набрала 18 очок та піднялась на 5 місце в чемпіонаті, Торіно залишився на 10 місці. Сассуоло завдяки перемозі над СПАЛом набрав 8 очок і піднявся на 13 сходинку, СПАЛ залишився на 19 місці з 5 балами. Позиції Мілана та Дженоа не змінились. Аталанта завдяки цій перемозі впритул наблизився до Мілана, Болонья залишилась на 8 позиції. Фіорентина завдяки перемозі над Беневенто піднявся на 9 місце, а Беневенто стає головною невдахою чемпіонату, не набравши жодного пункта за 9 матчів.

Чемпіонат Італії 2017/18, 9 тур

Торіно – Рома – 0:1

Гол: Коларов, 69

СПАЛ – Сассуоло – 0:1

Гол: Політано, 1

Нереалізований пенальті: Берарді, 83

Вилучення: Кассата, 89

Мілан – Дженоа – 0:0

Вилучення: Бонуччі, 25

Беневенто – Фіорентина – 0:3

Голи: Бенассі, 18, Бабакар, 47, Теро, 66 (пен)

Аталанта – Болонья – 1:0

Гол: Корнеліус, 71

Вилучення: Гонсалес, 81