УКР РУС

"Мілан" на виїзді мінімально переграв "Сампдорію"

17 квітня 2016 Читать на русском

У рамках 33-ого туру чемпіонату підопічні Крістіано Броккі виривають три очки.

Колись грізний «Мілан» нещодавно змінив головного тренера. Замість Сініші Міхайловіча до керма «червоно-чорних» прийшов Крістіан Броккі. На нового наставника очікувало непросте випробовування «Сампдорією». «Мілану», схоже, вже не "світить" Ліга чемпіонів, але битву за честь і гідність для славетної команди ніхто не відміняв. Хлопці Вінчецо Монтелли теж потребували перемоги, аби віддалитися від небезпечної зони вильоту.

У першому таймі генуезці продемонстрували більшу жагу до перемоги. Додо навіть відзначився, проте з положення поза грою. Непоганий шанс відзначитися змарнував й екс-«гірник» Фернандо.

В другій половині зустрічі не реалізували свої моменти Карлос Бакка, Фабіо Квальярела. Згодом, на відміну від Фабіо, колумбієць, скориставшись пасом від Бонавенутри, таки домігся свого - 0:1. П’ятнадцяте взяття воріт для Карлоса в Серії "А"! Цей гол виявився єдиним в матчі.

Отже, "Мілан" набирає 52 бали. В "Сампдорії" лишається 36. У наступному турі «Мілан» прийме «Карпі». «Самдорія» протистоятиме «Сассуоло».

Чемпіонат Італії, Серія «А», 33 тур

«Сампдорія» – «Мілан» – 0:1

Голи: Бакка, 72