УКР РУС

"Мілан" на останніх секундах матчу поступився "Вероні"

25 квітня 2016 Читать на русском

"Мілан" в 35-ому турі Серії "А" програв аутсайдеру чемпіонату.

Нестабільний "Мілан" вдруге поспіль зустрічався з аутсайдером чемпіонату. У попередньому турі "червоно-чорні" не зуміли вдома переграти "Карпі". Тепер на підопічних Крістіана Броккі чекало протистояння з "Вероною". Ще кілька турів тому стало зрозуміло, що команда з міста Ромео і Джульєтти залишить Серію "А", однак перемогти "Мілан" – означало на прощання гучно грюкнути дверима.

І сенсація трапилася! Розпочався матч не надто приємно для господарів. Вже на 22-ій хвилині Жеремі Менез після удару Хонди, першим опинившись на підборі, "вколотив" м’яча у ворота Голліні.

В другому таймі "Верона", зібравшись з силами та думками, провела кілька небезпечних атак. Так, на 64-ій хвилині Пацціні ледве не засмутив свій колишній клуб, але його постріл заблокував захисник. Однак через трохи Джампаоло таки відзначився, нехай і зробив це з пенальті. Алессіо Романьйолі необачно зіграв рукою у власному штрафному майданчику, а форвард "Верони" чітко виконав суддівський вирок. Відразу після голу господарі могли забивати другий, проте чудовий сейв вдався молодому Доннаруммі. Крістіано Броккі відразу ж випустив на поле добре нам знайомого Луїса Адріано. Та останнє слово було за "Вероною" - Сілігарді просто казково виконав штрафний удар! Отже, в "Мілана" лишається 53 пункти; а у "Верони" вже 25 балів.

Чемпіонат Італії, 35 тур

"Верона" – "Мілан" – 2:1

Голи: Пацціні, 72, пен, Сілігарді, 90+5 – Менез, 22