УКР РУС

Мілан на останніх секундах переміг Дженоа

11 березня 2018 Читать на русском

Мілан у вкрай важкому матчі зумів продовжити свою безпрограшну серію в Італії до 13 матчів, наблизившись до п'ятого місця на чотири очки.

Не дивлячись на болючу поразку від Арсенала у рамках Ліги Європи, в Італії команда Дженнаро Гаттузо встигла награти грізну славу. Команда не програвала на батьківщині 12 матчів поспіль, перемагаючи Інтер, Рому та Лаціо, а тому гра проти скромного Дженоа, здавалося, принесе Мілану легкі три очки.

З цим могли погодитись всі, крім самого Дженоа. Перший тайм був дуже сухим, і подвійна перевага у володінні м'ячем не дуже допомогала "россо-нері" у справі забивання голів. Тим не менш, Перін зробив кілька непоганих сейвів у першій половині гри, тоді як Доннарумі рідко доводилось вступати у гру.

Другий тайм спочатку налякав фанатів Мілану. Гравці Дженоа проснулися та почали атакувати – і на 53-й хвилині Лука Рігоні забив гол, який, однак, не було зараховано через офсайд. Мілан відповів серією непоганих моментів, найгостріший з яких відбувся на 73-й хвилині, коли Сусо увірвався до штрафної та потужно пробив у кут – але в гру вдало вступив Перін. Здавалося, що Дженоа встоїть, але на останніх секундах компенсованого часу Андре Сілва замкнув передачу Сусо та приніс перемогу Мілану!

Таким чином, Мілан залишився на 6-й сходинці з 47 очками, але на п'яти наступає інша генуезька команда – Сампдорія, у якої 44 очки. Дженоа займає 13 позицію з 30 очками.

Чемпіонат Італії, 28 тур

Дженоа Мілан 0:1

Голи: Сілва, 90+4