УКР РУС

"Мілан" - "Барса". ОНЛАЙН

23 листопада 2011 Читать на русском

Дві престижні європейські марки зійдуться сьогодні на "Сан-Сіро" в двобої, який має вирішити останню таємницю групи Н щодо команд, які продовжать боротьбу в ЛЧ.

Обидві команди вже кваліфікувалися до наступного раунду, у шаленій боротьбі, сповненій дикої інтриги, вирвавши дві путівки у слов'ян. Але навряд чи вони прагнуть зустрітися там із "Баварією або "Реалом" або ж "МЮ". "Мілан", зокрема, відчуває всю серйозність мети, адже клуб не проходив цю стадію змагань із 2007 року, коли завоював свою сьому європейську корону. Тож господарям зустрічі доведеться виривати перемогу у непереможних каталонців, хоча навряд чи вони віддадуть для цього всі сили. Хіба що хлопець Ібра надихне партнерів кількома бойовими прийомами.

Остання перемога "Мілана" над "Барселоною" датується 20 жовтня 2004 року, коли "россонері" взяли три очки на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Єдиний гол у тому поєдинку забив Андрій Шевченко. Кольори міланців захищали Зедорф і Гаттузо, а "Барселону" з нинішніх гравців представляли Хаві, Андрес Інієста, Пуйоль і Віктор Вальдес.

Слідкуйте за перипетіями мегапротистояння за допомогою ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ на нашому сайті. Починаємо о 21.43.