УКР РУС

Миколенко розповів про мотивацію гравців збірної України перемогти Північну Македонію

17 червня 2021 Читать на русском

Захисник збірної України Віталій Миколенко не відчуває хвилювання через виступи на Євро-2020.

"Я б не сказав, що сильно нервував перед дебютом на Євро-2020. Так, за день до гри з Нідерландами був мандраж. А ось вже перед самим матчем, на розминці, коли приїхали на стадіон, почувався комфортно. Більше переживав вже після гри...

Україна – Північна Македонія: Шевченко оголосив заявку на матч Євро-2020 – повернення лідера Динамо та очікувана втрата

Це дуже важливий досвід, оскільки у нас, напевно, 80% гравців ніколи не були на чемпіонаті Європи. Сподіваюся, що це не останній раз. І, звичайно, цей досвід допоможе нашій збірній. Потрібно грати на такому високому рівні і прагнути ставати кращими, вдосконалюватися.

Головні компоненти перемоги над македонцями? Про бажання я навіть не говорю, це апріорі – в бажанні ми не можемо поступитися. Бажання у нас у всіх просто на межі. Тому, напевно, дуже важливо зберігати спокій і показати справжній командний дух.

Україна – Північна Македонія: анонс матчу Євро-2020

Думаю, що наших фанатів теж буде дуже багато. Мої рідні приїжджають і інших гравців. З України сюди їхати набагато ближче і простіше, ніж в Нідерланди. Якщо ми там відчували підтримку, то вже тут 100% буде дуже добре чутно наших уболівальників", – цитує Миколенка офіційний сайт УЄФА.