УКР РУС

Микола Павлов повернувся у футбол – став головою "Всеукраїнського об’єднання тренерів"

8 грудня 2016 Читать на русском

Вчора, 7 грудня, в Києві відбувся черговий з’їзд громадської організації "Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу", в якому взяли участь тренери, і відомі вітчизняні фахівців з футболу.

"На з’їзді були присутні багато тренерів, які проходять перепідготовку за програмою PRO. Присутні заслухали звіт за півроку роботи організації і вибрали нового Президента, оскільки останній час за рішенням правління функції Президента виконував Генеральний секретар. На з’їзді одноголосно вибрали Миколу Павлова. Він подякував за довіру, сказав, що нашим тренерам відтепер буде до кого звернутися і кому поставити плече у важкій ситуації.

Зокрема, ми будемо просити ФФУ, щоб нас прийняли в колективні члени Федерації. Також, поставили перед собою завдання на наступний рік започаткувати конкурс на "Найкращого тренера України". Ми хочемо, щоб тренери члени-об’єднання визначили за рік найкращого тренера збірної України, Прем’єр-ліги, Першої, Другої ліг та дитячого тренера. Крім того, будуть проводитись майстер-класи від провідних спеціалістів в регіональних федераціях.

Хочемо створити профільний журнал "Трибуна тренера". На даний час найголовніше – це спробувати вирішити юридичні та соціальні питання, які необхідні тренерам. Ми сподіваємося, що наші ряди будуть поповнюватись, ми будемо робити максимум, щоб наше об’єднання приносило користь тренерам України", – розповів Генеральний секретар ГО "Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу" Анатолій Бузнік.

Відомі українські тренери почали курс перепідготовки за програмою PRO

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу