УКР РУС

Михайліченко: Збірна України налаштована на перемогу в матчі проти Шотландії

12 жовтня 2018 Читать на русском

Півзахисник молодіжної збірної України Богдан Михайліченко поділився очікуваннями на матч відбору до Євро-2019 проти збірної Шотландії.

"До збірної прибув у гарному настрої, побачив хлопців, ми поспілкувались, посміялися, а тепер готуємося до матчів. Загалом атмосфера в збірній хороша, як і завжди. В яких ігрових кондиціях прибув до збірної? В клубі маю ігрову практику , щоправда в останньому матчі вийшов вже наприкінці гри. Загалом почуваю себе добре, готовий на 100%.

Головко: Шевченко вирішив, що Коваленко буде більш корисний для молодіжної збірної України

Збірну Шотландії ще вивчаємо, розбираємо сильні і слабкі сторони суперника. Налаштовані на перемогу в цьому матчі. Взагалі у цих двох іграх нам необхідно здобути 6 очок, у нас немає інших варіантів у цій ситуації.

Хочеться також сказати, що нам дуже важлива підтримка вболівальників! Тому запрошуємо всіх вболівальників на стадіон, а ми докладемо зусилля, щоб здобути перемогу і порадувати їх своєю грою", – цитує Михайліченка 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, сьогодні, 12 жовтня буде грати матч кваліфікації до Євро-2019 проти Шотландії. Поєдинок відбудеться на стадіоні Оболонь Арена в Києві. Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:00.

Бабич: Я вірю в те, що Головко виконає завдання і досягне позитивного результату з молодіжною збірною України