УКР РУС

Михайличенко: В Динамо нам сказали, що ми ще не готові

26 грудня 2017 Читать на русском

Молодий півзахисник Динамо Богдан Михайличенко, який нещодавно приєднався до Зорі на правах оренди, розповів, чому не вдалось залишитись в Києві.

"Контракт зі Сталлю закінчився. В Динамо сказали, що ми ще не готові приєднатися до основної команди, потрібно працювати. Тому я і Олександр Тимчик підписали угоди з Зорею.

Зоря орендувала Тимчика та Михайличенка

У Олександра Хацкевича своє бачення і підхід, може щось не влаштовувати, тому він не розглядав нас в складі. Напевно, на моїй позиції бачить інших гравців. Він відразу сказав, що краще відправитися на підготовку з Зорею, познайомитися з колективом. І головне – потрібно продовжувати працювати в тому ж дусі.

Гра в складі Динамо сильно відрізняється від виступів за Сталь. Для мене перехід з дубля відразу в Прем'єр-лігу дався важко, перші два-три матчі було незвично. Більш досвідчені хлопці використовували свої навички, могли прикрити м'яч корпусом, грали розумно.

Тимчик і Михайличенко продовжили контракти з Динамо перед орендою в Зорю

Ми вдячні футбольному клубу Сталь за безцінний досвід гри на високому рівні, бажаємо їм успіхів. Хотілося б, щоб "сталевари" залишились у вищому дивізіоні Ми намагалися, робили все для цього. Попереду завершення другого кола і матчі в другій шістці, можна підтягнутися. Думаю, у них все буде добре", – розповів молодий півзахисник zbirna.com.

Станоєвіч: Суркіс пропонував Віді найбільший контракт в історії Динамо