УКР РУС

Михайличенко: У грі "Динамо" були відрізки, які дуже не сподобалися

10 листопада 2012 Читать на русском

Тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився думкою про перемогу своєї команди в Запоріжжі в 15-му турі Прем'єр-ліги.

Динамівці, нагадаємо, відправили у ворота "Металурга" п'ять голів, які так і залишилися без відповіді, а гра киян у захисті викликала питання у фахівця.

"Якщо відкинути рахунок в сторону, були відрізки, які дуже не сподобалися. Особливо те, як грали в обороні. Після другого забитого голу трішки втратили концентрацію, заспокоїлися і, може бути, втомилися.

За рахунку 0:0 у першому таймі наші помилки приводили до гострих контрактами суперника, це теж не те, що ми хотіли бачити. Якщо говорити про атакувальні дії, були різноманітність і реалізація моментів. Будемо працювати далі.

Не можна сказати, що "Металург" не міг забити. Просто не вистачало майстерності і везіння, на один-два м'ячі запоріжани награли. Для того, щоб підтримувати ритм гри, ми робили заміни, які це виправдали.

Що з Гусєвим? Нас турбує те, що він не зміг завершити гру, зараз з ним медики, і в найближчі дні все буде зрозуміло. Сподіваюся, нічого серйозного", - повідомив Михайличенко в ефірі телеканалу "Футбол".