УКР РУС

Михайличенко офіційно став першим віце-президентом УАФ – екс-тренер Динамо отримав почесну місію

24 травня 2021 Читать на русском

Президент УАФ Андрій Павелко розповів журналістам про кадрові зміни у керівництві організації.

"Щороку ми підсилюємо нашу команду. Дуже вдячний, що конгрес одностайно підтримав кандидатуру Олексія Михайличенка на посаду першого віце-президента УАФ. Я вдячний кожному з делегатів, хто підтримав його.

Маркевич: Якщо доведеться покинути посаду в УАФ – не помру

Олексій Олександрович, серед іншого, буде опікуватися й нашими олімпійськими збірними. Ми ставимо за мету вперше потрапити на Олімпійські ігри, і досвід олімпійського чемпіона з футболу має нам у цьому допомогти. Наразі ми маємо в країні чемпіонів світу та Європи з футболу, але не маємо переможців Олімпійських ігор.

Я маю велику надію на знання та досвід Олексія Михайличенка, з огляду на його легендарне минуле. Серед іншого, він має передати свій досвід гравцям збірних і підсилити нашу управлінську команду", – цитує Павелка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, Михайличенко раніше працював у київському Динамо. З 2013 по 2019 роки був спортивним директором, після чого став головним тренером. Фахівець покинув місце наставника після сезону 2019/20 та повернувся на попередню посаду.

Шевченко знайшов нового форварда, Трубін має проблеми: Україна провалила старт підготовки до Євро, але панікувати зарано