УКР РУС

Михайличенко може замінити Маркевича – легенда Динамо має два варіанти наступної роботи

16 травня 2021 Читать на русском

Колишній спортивний директор "біло-синіх" Олексій Михайличенко отримав пропозицію продовжити роботу функціонера в Українській асоціації футболу.

Після відходу з київського Динамо, де Олексій Михайличенко обіймав посаду спортивного директора, екс-зірка "біло-синіх" може претендувати на дві посади у структурі УАФ, повідомляє Meta Ratings.

Михайличенко покинув Динамо – новим спортивним директором може стати інша легенда киян

Перша – технічний директор УАФ, друга – Комітет збірних УАФ, яким зараз керує Мирон Маркевич. Досвідченому фахівцеві вже виповнилося 70 років, а згідно з останнім Статутом організації, фахівці такого віку вже не мають права бути переобраними на цю посаду.

За інофрмацією джерела, на Конгресі УАФ в Харкові 24 травня Маркевичу, як виняток, продовжать контракт до закінчення фінальної частини чемпіонату Європи. Після цього ця посада стане вакантною.

Нагадаємо, Михайличенко працював у київському клубі спортдиром з 2013 по 2019 роки, після чого став головним тренером. Фахівець покинув місце наставника після сезону 2019/20 та повернувся на попередню посаду. До слова, наразі в УАФ вже працюють кілька відомих у минулому футболістів: Олег Протасов, Олег Блохін, Ігор Бєланов та Анатолій Дем'яненко.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21