УКР РУС

Михайличенко має три домовленості з Суркісом і всі виконує, – Циганик

27 березня 2020 Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" розповів про завдання, які стоять перед наставником Динамо Олексієм Михайличенком.

"Чому є довіра до нинішнього тренера Динамо? Коли він очолив команду, була домовленість, що він спробує розібратися в колективі, який ліпив Хацкевич. Зрозуміти, хто потрібен, а хто ні. Потрібно було збалансувати склад, підтягнути гравців, на яких не звертав увагу Хацкевич. На перший період часу це було головне завдання для Михайличенка.

Скрипник відповів на чутки про переговори з Динамо

Друге завдання – вихід у Лігу чемпіонів. Михайличенко має всі шанси потрапити в кваліфікацію турніру з другого місця. Друга домовленість полягає в тому, що якщо він туди виходить, то продовжує працювати з командою. Третя домовленість стосувалася Кубка України, адже це пріоритетний трофей. Гра із Шахтарем в 1/8 фіналу була ключовою для Михайличенка. Тому всі домовленості він виконує", – сказав Циганик.

Нагадаємо, контракт Михайличенка з Динамо розрахований до літа 2021 року. Нещодавно президент "біло-синіх" Ігор Суркіс заперечив інформацію про те, що кияни розглядають на заміну Михайличенку наставника Зорі Віктора Скрипника.

"Вас за таке арештують": капітан Динамо і гравці Шахтаря всіма сім'ями відірвалися на дні народження – це ризиковано