УКР РУС

Михайличенко: Фестиваль пам'яті Баля вдався на славу

28 червня 2017 Читать на русском

Легендарний екс-футболіст Динамо Олексій Михайличенко прокоментував проведення матчу пам'яті Андрія Баля, який відбувся у Львові.

"Зі Львовом Андрія Баля пов'язує дуже багато чого: він там народився, його пам'ятають, люблять, він там є дуже яскравою фігурою, тому ми і вирішили провести цей фестиваль саме там.

Брат Андрія Михайловича Орест привіз дитячу команду з Рівного переможця останнього турніру пам'яті Андрія Баля. Також приїхали хлопці з Роздолу міста, де народився Баль, ми провели з ними невеликий матч. Це було приємно і для нас, і діти відчули незабутню атмосферу.

Після цього ми провели просто приголомшливу заключну гру, в якій проти нас на поле вийшли сто (!) дітей усі в футболках з 8-м номером на спинах, під яким свого часу грав Андрій Баль. Це було настільки незвично, цікаво, весело, що просто не передати словами! Тож фестиваль пам'яті вийшов на славу, ця подія була гідною того, на чию честь вона проводилася.

Шовковський пропустив 3 голи від 100 дітей, а команда ветеранів Динамо і Карпат зазнала поразки

Цією подією, цим фестивалем, ми хотіли відзначити і віддячити Львову, Роздолу, землі, яка подарувала нам дуже багато талановитих людей, в тому числі й Андрія Михайловича", – цитує Михайличенка офіційний сайт Динамо.

Найкращі миттєвості "Дня футболу" на "Арені Львів" в честь пам'яті Андрія Баля

"Де мої 16 років?" Як легенди Динамо феєрили на "Арені Львів", згадували Андрія Баля і протистояли команді зі 100 дітей