УКР РУС

Михайличенко: Дуже важливо, що Циганков виходить і дає інший імпульс грі команди

12 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олексій Михайличенко прокоментував перемогу своєї команди над Олександрією в 1/4 фіналу Кубка України.

"Перш за все, я хотів би подякувати вболівальникам Динамо і привітати з тим, що ми продовжуємо боротьбу за Кубок України, вийшли в півфінал у дуже цікавому і складному поєдинку. Якщо брати кубкові матчі з Шахтарем і Олександрією, то це справжні кубкові матчі. Складні, видовищні, з великою кількістю боротьби, але переможні. Це дуже радує.

Вирішальний гол Циганкова у відеоогляді матчу Кубка України Динамо – Олександрія – 1:0

Що стосується самої гри, то я вдячний хлопцям за те, що, залишившись удесятьох, вони продовжували грати в футбол, домінувати, їм вистачило і фізичної готовності, і майстерності, щоб контролювати гру і, на мій погляд, заслужено в ній перемогти.

Скасований гол Русина? Я з арбітрами не спілкуюся, тому не можу назвати причину. Досконально цього моменту не бачив. Потрібно подивитися, як його зафіксували, і тоді вже проаналізувати, що сталося.

Вербіч – про дискваліфікацію Бєсєдіна: Для Динамо це було дуже важко

Сумно не було, я навпаки радів (Посміхається). Звичайно, я засмутився, тому що, навіть перебуваючи на тренерській лаві, ти бачиш весь момент і припускаєш, може бути положення поза грою чи ні. У цьому моменті у мене практично не було сумнівів. Але VAR є VAR, з ним потрібно рахуватися.

Форма Циганкова? Ви прекрасно розумієте, що Віктор пропустив збори і фізично перебуває не в тому стані, який дозволить йому грати в кожному матчі від початку до кінця. Щоб дати йому добре підготуватися і реалізувати себе, ми зробили такий вибір. Ми розмовляємо з гравцями і знаємо, як вони себе почувають і наскільки готові зіграти. Тому дуже важливо, коли Циганков виходить і дає інший імпульс грі команди", – цитує Михайличенка офіційний сайт Динамо.

Динамо – Олександрія: Михайличенко залишає команду в меншості зі старту, а суддя допомагає – півфінал Кубка на характері