УКР РУС

Михайленко: Задоволені, що Лучкевич після травми відзначився голом

20 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Дмитро Михайленко прокоментував перемогу своєї команди у поєдинку проти "Ворскли".

"Це була цікава, хороша, бойова гра. Ми задоволені її змістом і, само собою, результатом, особливо після тривалого часу без перемог. Важливо, що ці 3 очки здобуті ще й при хорошій грі. У першому таймі ми намагалися контролювати хід гри, але за рахунок сильного вітру не завжди виходило вийти з оборони, може, це створило ілюзію, що полтавчани контролювали події на полі. Але якщо прибрати кутові "Ворскли", то саме ми управляли темпом, були з м'ячем і тільки після наших помилок "Ворскла" отримувала можливість контратакувати.

У другому таймі ми також важко входили в гру, було багато необов'язкових втрат, але потім завдяки кращому контролю стабілізували гру в центрі, де у нас є досвідчені гравці.

Не вистачало чіткого завершального удару по воротах, але ми задоволені тим, що Лучкевич після травми відзначився голом. Він такий хлопець, що може вийти на гру і показати набагато більше ста відсотків від своїх можливостей, що і продемонстрував. Але через причини тривалої відсутності його фізичний стан все ще не є оптимальним. Для нас це гравець незамінний і через його присутність якість гри покращилася", – розповів Михайленко.

"Ворскла" – "Дніпро" – 1:2. Відео голів та огляд матчу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу