УКР РУС

Михайленко: Я і Шевченко вивчали роботу Кучука в "Кубані" на тренерських курсах

15 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Дмитро Михайленко поділився очікуваннями від матчу 25-го туру проти "Сталі".

"Зняття чергових очок? Ці новини ніяк не впливають на командний настрій. Ми таку інформацію всередину колективу просто не пускаємо.

Нічия з "Карпатами"? Хороший післясмак залишився, але ми розуміємо, що команда противника дозволила нам зіграти таким чином, а та ж сама "Сталь" може і не дозволити. Наш наступний суперник, напевно, найбільш тренерська команда Прем'єр-ліги.

"Сталлю" керує дуже досвідчений тренер, який користується повагою серед колег завдяки результатам з українськими і російськими клубами. Команди Леоніда Кучука завжди відрізняються високою організацією гри в обороні і вміють домагатися результату.

Достатньо згадати, що коли ми з Андрієм Шевченком вчилися в одній групі на тренерських курсах, то вивчали "Кубань" Кучука: їздили дивитися її матчі і відзначали, що під керівництвом білоруського фахівця цю команду відрізняла висока дисципліна і злагодженість колективних дій.

Особисто мені дуже цікаво, як ми проявимо себе на тлі клубу, який вміє підлаштовуватися під суперника і грати на його слабких якостях. А вони у нас, звичайно ж, є. Так що для "Дніпра" це дуже серйозний тест", – зазначив Михайленко.

Матч "Дніпро" – "Сталь" відбудеться сьогодні, 15 квітня. Початок о 17:00.

Михайленко: У моїй практиці вперше, коли ми забили чотири голи й не здобули перемогу

, а також у Viber