УКР РУС

"В мене немає конфліктів з фанатами Дніпра". Михайленко про стосунки з вболівальниками та трансфери СК Дніпро-1

16 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко розповів про трансферні плани та теперішню ситуацію у дніпровському клубі. Найцікавіше із онлайн-конференції на FootballHub зібрав для вас Футбол 24.

Трансфер Карнози

Артур давно з нами на зв’язку. Він вже з нами давно відновлюється, і у нас була домовленість, що як тільки він зможе тренуватись у загальній групі, ми підпишемо з ним контракт.

Він дуже хотів повернутися в Дніпро. Це запланований трансфер. Розраховуємо на те, що він дуже швидко набере форму, і буде в тому стані, в якому виступав у Прем’єр-лізі. Це трансфер з перспективою на Першу лігу.

Поки що більше нікого не буде. У нас достатньо гравців, з якими ми повинні вирішити завдання виходу в Першу лігу. Буде ставка на розвиток молодих хлопців.

СК Дніпро-1 залишили 4 футболісти

Супряга відмовився їхати на збори з Зорею

Його рішення – це його рішення. Для багатьох це, можливо, дивно, але є багато пояснень. Можливо, він ще не дуже впевнений у своїх силах. Тут йому краще розвиватися. У Зорі дуже серйозні завдання, тому не думаю, що там будуть давати багато можливостей грати молодим.

Ми дуже багато з ним працюємо індивідуально. Не думаю, що Вернидуб зможе йому стільки уваги приділяти. Якщо говорити об’єктивно, для Прем’єр-ліги він ще не підходить.

Яка трансферна вартість молодого українського футболіста? Складно сказати, все дуже індивідуально. Нападник буде дорожче коштувати… Десь близько мільйона.

Стосунки з фанатами Дніпра та плани щодо будівництва власного стадіону

Стадіон, той який у нас є, він просто фантастичний. Не думаю, що ми його змінимо.

Стосунки з вболівальниками… Особисто в мене немає ніяких конфліктів. А те, що бачу і чую на трибунах, я в чомусь їх розумію. Те невдоволення, яке вони проявляють, мабуть воно має якесь пояснення, є причини.

Рівень СК Дніпро-1

Те, що ми за рівнем команда Першої ліги, можливо. Але невідомо, наскільки ми там будемо успішними та стабільними і те, на якому місці перебували б. Мені здається, питання неоднозначне. Нам було б дуже складно. У нас немає запасу міцності, щоб вигравати у всіх підряд.

Та команда, яка є зараз, думаю, в Першій лізі буде не дуже конкурентною, щоб займати 1-2 місце для виходу у Прем’єр лігу. Тому треба підсилюватись.