УКР РУС

Михайленко: У моїй практиці вперше, коли ми забили чотири голи й не здобули перемогу

9 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Дмитро Михайленко прокоментував нічию 2:2 з "Карпатами" у рамках 24 туру УПЛ.

"Думаю, гра повинна була сподобатись всім, особливо її другий тайм. Мали багато моментів та забитих м’ячів, відзначу хороший темп матчу. У моїй практиці вперше, коли ми забили чотири голи й не здобули перемогу, але це футбол. З "Карпатами" на їхньому домашньому стадіоні всім важко грати. Ми поставили львів’ян у тяжке становище та могли перемагати. Емоції від гри більше позитивні.

Нам потрібно набирати очки, щоб було що знімати. Мотивація для будь-якого футболіста – виходити на поле, це суть кожного спортсмена, футболіста. Незалежно від того чи знімають очки, ми повинні боротись та бути чесними перед вболівальниками, тренерами, самими собою. На щастя, проблем з мотивацією у наших гравців немає.

Сьогоднішня гра? Виділив би цілу команду. Луньов, Нагієв провели чудовий другий тайм. Два хороших удари у виконанні Довбика дозволили йому стати героєм матчу.

Чи є в "Дніпра" світло в кінці тунелю? Питання не за адресою. Ми виконуємо те, що мусимо. Я вірю у те, що команда "Дніпро" не зникне з футбольного небосхилу", – цитує Михайленка офіційний сайт "Карпат".

"Карпати" – "Дніпро" – 2:2. Відео голів та огляд матчу

, а також у Viber