УКР РУС

Михайленко відреагував на інформацію про можливе повернення в СК Дніпро-1

24 червня 2022 Читать на русском

Український фахівець Дмитро Михайленко готується повернутися до тренерської діяльності.

"Я зараз перебуваю за кордоном, поки що нічим не займаюся. Моє життя дуже змінилося після 24 лютого. 23 лютого я поїхав у відрядження, а 24-го почалась повномасштабна війна. Мені довелося витягувати сім'ю, забирати дітей. Дуже важко все переживаю.

СК Дніпро-1 підшукав двох тренерів на заміну Йовічевічу, якого сватають у Шахтар

Коли планую повертатись до тренерської діяльності? Я зараз у пошуку. Можливо, найближчим часом щось буде. Поки що нічого не можу сказати про своє майбутнє.

Щодо інформації про те, що мене розглядають на заміну Йовичевічу, який йде у Шахтар... Я теж читав про це у пресі. Це чудово, мені дуже приємно, що мене пам'ятають. Більше нічого щодо цього сказати не можу: ні потішити, ні засмутити. СК Дніпро-1 зі мною поки не контактував, поговоримо, коли буде якась конкретика.

А щодо стосунків з керівництвом дніпрян... У мене з усіма, з ким я працював, залишилися чудові стосунки. Жодних підводних каменів немає", – сказав Михайленко у коментарі FanDay.

Нагадаємо, 48-річний фахівець очолював СК Дніпро-1 з 2017 по 2020 рр. Останнім його клубом був кіпрський Пафос, який він покинув у січні 2021-го.

Росія напала на Україну: Шахтар остаточно визначився з тренером, ультиматум Реброва, Динамо не продало лідера (LIVE)