УКР РУС

Михайленко: Основне завдання СК Дніпро-1 – приносити задоволення вболівальникам гарною грою

16 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко прокоментував перемогу на Металістом-1925 (1:0) у 1-му турі Другої ліги.

"Перший тайм, начебто, проходив під повним нашим контролем, і все, що стосується територіальної переваги, і самої гри. І здавалося, що все це збережеться в другому таймі.

Але, на жаль, з якихось причин, мені зараз складно про них сказати, може бути втрата Логінова, може бути більш активна гра противника, але суперники перевели гру на нашу половину поля і стали виникати моменти біля наших воріт.

Друга ліга: СК Дніпро-1 у своєму першому матчі здолав Металіст 1925, Реал Фарма переміг Дніпро

Наші нападники швидкі і ми намагалися максимально використовувати їхню швидкість, просто робити це треба було набагато раніше, коли лінія оборони була в центрі поля і будь-яке закидання могло стати потенційним виходом сам на сам.

Але ми занадто довго тягнули з передачею, а потім, коли вже віддавали її, то це вже виглядало так, що ми граємо через довгі передачі. Ні ми намагалися грати і низом, і контролювати гру.

Але розкривати оборону, коли десять чоловік сідають за лінію м'яча досить складно, потрібно володіти високою індивідуальною майстерністю або бути щасливцем і забивати швидкий м'яч.

Мені дуже подобається атмосфера навколо команди і в соцмережах, і в місті. Вболівальники підбадьорюють, вірять і говорять хороші слова. Ми розуміємо, для кого ми все це робимо і задоволені ставленням уболівальників.

Дуже важливо, що велика кількість місцевих хлопців грають в команді і це найважливіше. Основне завдання – приносити задоволення вболівальникам гарною грою", – цитує Михайленка Fcdnipro.com.