УКР РУС

Михайленко назвав основну проблему "Дніпра"

2 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Дмитро Михайленко прокоментував розгромну поразку від "Олександрії" в 10-му турі УПЛ (1:4).

"Висновки будуть зроблені після того, як команда збереться після ігор збірних. Потрібно розуміти, що деякі гравці занадто рано потрапили в Прем'єр-лігу. Для них конкурувати тут поки дуже важка задача. Висновки будуть такого плану, що гратимуть бійці – люди, які можуть боротися, битися за результат, за "Дніпро", за своє ім'я, врешті-решт. Ми обмежені у виборі людей, але навіть в такій ситуації будуть грати бійці, люди із сильним характером.

Винен, звичайно, тренер. І основна вина лежить на мені, на тренерському штабі. Не вистачило концентрації, сил стримувати гравців противника на стандартах. Помилки мали індивідуальний характер. У цьому сезоні в нас дуже часто рветься саме на стандартних положеннях. Проблеми і з ростом, і з концентрацією. Тренерська вина основна, але гравці теж повинні розуміти, кольори якого клубу вони захищають.

У нас є проблеми в атаці, в організації гри, при переході з другої зони в третю, де нам потрібна людина з досвідом. Це взагалі наша проблема – немає гравців-лідерів у групі атаки. Якщо в обороні можна назвати того ж Сватка або Лучкевича, в середній лінії – Кравченка або Ротаня, то в групі атаки немає людей з такими лідерськими якостями. Всі, в основному, підіграють і поки не показують того, що ми від них чекаємо", – сказав Михайленко.

"Олександрія" завдяки дублю Яремчука розтрощила "Дніпро"

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях