УКР РУС

Михайленко: Наша мета – підвищення в класі

18 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко прокоментував першу половину сезону для своєї команди.

Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко залишився задоволений виступами своїх підопічних у першій частині сезону в Другій лізі та Кубку України.

Карноза перейде в СК Дніпро-1

"Ми вже по ходу сезону почали знайомитися з особливостями другого дивізіону, але, в принципі, наші очікування виправдалися. Правда, ми думали, що буде трохи легше в плані перемог. Втім, це спонукало нас більше працювати над різними ігровими компонентами. І вже ближче до зимової паузи в команди все стало виходити набагато краще. Суддівство було нормальним, та й поля, як для другої ліги, за винятком газону в Нікополі, виявилися на рівні".

"Поки наша мета – підвищитися в класі. Потихеньку ми цю задачу вирішуємо, попутно, зміцнюючи команду за рахунок молоді. У цього колективу немає іншого виходу, крім як прогресувати, тому що в складі знову ж багато юних хлопців, які горять бажанням проявити себе. У міжсезоння нам не потрібно буде занадто вже укомплектовуватися, а це важливий фактор в процесі розвитку".

"Якщо проаналізувати наш шлях у Кубку України, ми не ставили завдань будь-що-будь опинитися в півфіналі. Дніпро-1 помірявся силами з представниками Другої, Першої та вищої ліги, подивився на себе. Вважаю, результат вдався. І навряд чи хтось думав про це, коли все починалося. Дочекаємося жеребкування і будемо готуватися до наступних баталій. У нас багато молоді, у якої достатній потенціал, для того, щоб зробити великий стрибок за час зимових зборів", – цитує Михайленка zbirna.com.