УКР РУС

Михайленко: Можливо, підпишемо 1-2 гравців Дніпра

10 червня 2018 Читать на русском

Наставник СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко прокоментував поразку у "Золотому матчі" Другої ліги та плани на трансферне вікно.

"Прикро, що не перемогли, адже налаштовувалися на позитивний результат. Вітаю Агробізнес з перемогою. В них хороша, бойова команда, бажаю їм успіхів у майбутньому. Подякував хлопцям за сезон, за вихід в Першу лігу. Нам потрібне підсилення, щоб конкурувати в Першій лізі.

Ми зараз плануємо свою селекційну політику. Можливо, одного чи двох гравців запросимо з Дніпра, але йдеться не про підсилення складу, а про ротацію. Нашим хлопцям було досить складно протистояти організованому супернику, тому, які б не були талановиті хлопці з ФК Дніпро, але без досвіду їм не буде легко в Першій лізі. Наприклад, Олег Кожушко, Владислав Супряга швидкісні, технічні гравці, виділяються серед однолітків, але сьогодні не змогли проявити себе, не створювали гольові моменти.

Ставитимемо завдання виходу в Прем’єр-Лігу. Для цього нам необхідно підсилення складу. Сьогоднішня гра показала, що цим складом нам буде складно в Першій лізі. Зараз підписали Загальського. Ведемо перемовини з потенційними новачками, це будуть гравці на різні позиції. Керівництво клубу готове задовольнити всі вимоги тренерського штабу", – цитує Михайленка офіційний сайт СК Дніпро-1.

Хто такий новачок Динамо Че Че, і на чию позицію він зазіхатиме