УКР РУС

Михайленко: Дніпро дав мені все. В такий момент кидати команду, напевно, не зовсім чесно

31 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер Дніпра Дмитро Михайленко після матчу з Волинню в рамках 32 туру УПЛ прокоментував майбутнє своєї команди.

"Чи немає образи на дії ультрас? Образи немає. Сталося те, що сталося. Звичайно, хотілося дограти матч до кінця, тому що прийшли вболівальники. Шкода, що не вийшло.

Не можу зараз із стовідсотковою впевненістю сказати, хто повернеться у команду з відпустки. Для нас це теж загадка. Є люди, які точно дали відповідь, що залишаться, є ті, хто ще думає. Думаю, найближчим часом вони нас будуть інформувати. Зараз же говорити про те, що перед нами чітка картина майбутнього в плані формування команди, я б не став.

Я залишаюся. Ця команда дала мені абсолютно все. Я пройшов тут шлях від юнацького футболу до тренера першої команди. У мене є зобов'язання перед клубом, перед уболівальниками. В такий момент кидати команду, напевно, не зовсім чесно.

Упевнений, що всі дніпряни, всі вболівальники в будь-якому куточку земної кулі а таких, я впевнений, досить – переживають цей момент. Вони заслуговують, щоб в нашому місті була команда сильна, що перемагає, яка радує всіх. Упевнений, повернення в Прем'єр-лігу – це питання найближчого майбутнього. Нам потрібно дати час, і це переродження піде на користь. Ми повернемося тільки сильнішими", – цитує Михайленка офіційний сайт Дніпра.

Дніпро – Волинь: арбітр завершив матч через вибухи піротехніки на полі

Зозуля: Рано чи пізно Дніпро буде тішити своїх вболівальників та всю Україну