УКР РУС

Ми зробили все, щоб провести матч з "Динамо", – Мізін

1 грудня 2016 Читать на русском

Спортивний директор "Нафтовик-Укрнафти" Сергій Мізін прокоментував скасування матчу 1/4 фіналу Кубка України проти "Динамо".

"З нашого боку було зроблено все можливе. Ми старалися та вірили, що гра відбудеться. Багато зусиль доклали заради цього – як у організаційному плані, так і заради телевізійної трансляції. Були всі передумови для того, аби гра відбулася, але через погодні умови довелося її відмінити.

Зрозумійте, якщо є мороз – поле в будь-якому разі буде замерзлим. У Полтаві поклали плівку на газон – і що, це допомогло провести матч із "Шахтарем"? У нас немає підігріву поля, взимку завжди будуть подібні проблеми.

Відразу після того, як стало відомо, з ким ми будемо грати, був великий ажіотаж. Усі квитки були розкуплені дуже швидко, люди готувалися побачити учасника Ліги чемпіонів.

Регламент? Це не наші проблеми, цим мають займатися ФФУ та Прем'єр-ліга. Ми зробили все, що від нас залежить, аби гра відбулася. Дуже багато працівників вийшли сьогодні з самого ранку та чистили сніг. Ми хотіли, щоб гра відбулася. Але так сталося, що з морозом ми не в силах боротися. Компенсація за витрати? Ці питання також в їхній компетенції. Вони складають календар, думають, коли проводити матчі. У нас не Іспанія чи Італія, де навіть зараз +18, і подібна низька температура була прогнозованою", – сказав Мізін.

"Динамо" розповіло про подробиці скасування матчу проти "Нафтовик-Укрнафти

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу