УКР РУС

"Ми злі": Пірло описав стан Ювентуса перед поєдинком із Сассуоло

11 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Ювентуса Андреа Пірло поділився очікуваннями від матчу 36-го туру Серії А проти Сассуоло.

"Я не хочу піти у відставку завтра, ми на одне очко відстаємо від місця у Лізі чемпіонів за три гри до кінця першості. Футбол вчить, що може статися що завгодно, тому нам потрібно залишатись на позитиві. Роналду? Цього року Кріштіану зіграв багато ігор і забив багато. Сьогодні ми вирішимо, що ми будемо робити. Даніло та Артур також у порядку, тож ми можемо розраховувати на них з самого початку гри.

Буффон оголосив про відхід з Ювентуса

Завтра на Ювентус чекає делікатний матч, і я сподіваюся, що всі будуть доступні. Наша мета – довести, що "стара синьйора" заслуговує на Лігу чемпіонів, і ми можемо зробити це лише з результатами. Ми були розчаровані після поразки від Мілана, але наша мета не змінюється. Ювентус зобов’язаний у це вірити.

У мене і в Ювентуса багато енергії, ми злі. Ми зобов’язані вірити в себе, тому що ми – Ювентус, і не можемо змиритися з нашою позицією. Мій обов'язок – зробити так, щоб гравці, яких я маю у своєму розпорядженні, виступали якнайкраще, виходячи з їхніх здібностей", – наводить слова Пірло офіційний сайт Ювентуса.

Нагадаємо, поєдинок Сассуоло – Ювентус відбудеться 12 травня, початок о 21:45. Наразі туринці посідають п'яту сходинку з 69 очками в активі.

Англійська класика всіх часів, зіткнення філософій у Лондоні та Берлінська битва pro modern football: топ-матчі мідвіку