УКР РУС

"Ми вже цим займаємось": Вернидуб оцінив свій перший сезон у Кривбасі та озвучив завдання на літо

5 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб після фінішу УПЛ вже думає про наступну кампанію.

"На щастя, ми змогли провести цей чемпіонат. Як Кривбас його починав і як завершує – мало хто думав, що ми до останнього туру будемо битися за п’яте місце. Що ж, ми посіли сьому сходинку. Але і це місце для нашої команди дуже непогане.

Визначилися всі представники України в єврокубках-2023/24

Є над чим працювати. Є з чим розбиратися і на що звернути увагу. Обов’язково проаналізуємо весь чемпіонат і зробимо свої висновки, щоб у наступному сезоні ми змогли виконувати більш масштабні задачі. Я задоволений першим роком роботи у Кривбасі. Дуже розраховую на те, що ми зможемо ще вище підняти наш потенціал. У наступному розіграші УПЛ виступимо ще краще.

О, полтавці стали п’ятими, ось вам і будь ласка! Ворскла крокує в єврокубки, а Олександрія разом із нами відпочиває. Якби ми сьогодні виграли, то ситуація на єврокубковій дошці однаково була би не на користь Кривбаса. Ми свої очки розгубили трішечки раніше. Що є, те є. Треба зробити висновки і рухатись далі. Навіть відпочиваючи, доведеться багато над чим подумати: як підсилитись, знайти хоча б по одному виконавцю у кожну ігрову ланку. Ми вже цим займаємось", – цитує Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

Вернидуб не зупинив Дніпро-1 і пролетів повз єврокубки – Довбик затягнув до ЛЧ у драматичному фініші УПЛ