УКР РУС

"Ми виявилися фізично не готовими": Кравченко – про матч Україна – Австрія

22 червня 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України Сергій Кравченко прокоментував поразку підопічних Андрія Шевченка у вирішальному матчі групового етапу Євро-2020 проти Австрії.

"Добре, що все закінчилося тільки з рахунком 1:0. Якби збірна Австрії реалізувала свої моменти, ми б зараз вже не зважали на інші розклади. А так, шанси ще є, проте неприємне відчуття все одно залишиться...

Луческу розкритикував збірну України, звинувативши "синьо-жовтих" у спробі зіграти з Австрією на нічию

Що сталося? Ми виявилися фізично не готовими до таких інтенсивних матчів в такому щільному графіку. Це головне пояснення. У той час, як австрійці регулярно виступають в німецькій Бундеслізі зі схожим навантаженням, наші футболісти Шахтаря і Динамо перебувають в більш привілейованому становищі. Зважаймо й на їхню систему розвитку футболу.

Я читав, що в Австрії не так давно реорганізували процес розвитку молоді, і результати вже видно. Років десять тому, зізнаюся, збірна цієї країни була звичайною, десь навіть примітивною командою. А тепер? Так, вони просто були сильнішими, і це треба визнати. Сильнішими тут і зараз", – цитує Сергія Кравченка Zbirna.com.

Нагадаємо, збірна України поступилася національній команді Австрії у 3 турі групового етапу Євро-2020 (0:1). Наразі доля "жовто-синіх" залежить від виступів інших команд.

Україна – Австрія: Шевченко заганяв команду в кут – провал всіх і кожного, але шанси на плей-офф Євро-2020 ростуть