УКР РУС

"Ми працюємо тільки зі справжніми чоловіками": відомий агент натякнув на непорядність Бойка

30 березня 2020 Читать на русском

Відомий агент Іван Піроженко розповів, що дозволило Георгію Бущану отримувати більше ігрового часу в Динамо.

Також Піроженко натякнув, що причиною припинення його співпраці з Денисом Бойком стали особисті якості голкіпера.

Супряга зараз показує 30% своїх можливостей, – агент форварда

– У нинішньому сезоні Бущан знайшов друге дихання і зіграв більше матчів, ніж Денис Бойко. Георгій відчуває, що він зараз №1 у Динамо? За рахунок чого він зміг додати і завоювати місце в старті? Що сталося?

– Так, Жора – молодець. Його головна зброя – це його позитив. Він душа нашої компанії. Я впевнений, що він на правильному шляху. Хоча він і є воротарем, Жора командний гравець. І завжди переживав і переживає за колектив. Незалежно, чи він стоїть у воротах, чи коли сидів на лавці запасних. Не багато воротарів володіють цією якістю. Я думаю багато хто зрозуміє, про що я.

– Ви встигли попрацювати, як з Бойком, так і з Бущаном. Можете їх порівняти? І за професійними, і за особистими якостями?

– Ми працюємо і співпрацюємо тільки зі справжніми чоловіками, чесними і порядними. Тому сьогодні представляємо інтереси тільки Георгія Бущана, – цитує Піроженка Sport Arena.

Зазначимо, що у поточному сезоні Бущан зіграв за Динамо 21 матч у всіх турнірах. В активі Бойка, який певний час відновлювався після операції, 14 матчів.

Динамо – в топ-5 Європи за важливим показником, Шахтар – друга найнижча команда континенту