УКР РУС

"Ми повинні були з дупи не злазити": Циганик назвав найкращого гравця України проти Англії

27 березня 2023 Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" прокоментував виступ збірної України в матчі з Англією (0:2).

"Для мене стало відкриттям те, що в складі України на поле вийшли 7 "музикантів" і тільки 3 людини, які готові "носити рояль". Так не має бути. Усі вийшли грати на роялі в матчі проти Англії на Вемблі. І нам дуже чітко пояснили, якого рівня в нас "музиканти". Що ж стосується тих, хто намагався носити рояль, то вони свою місію виконали.

"Я його запам'ятав": Маліновський отримав синець від зірки збірної Англії

Найкращий гравець матчу – Сваток, який вийшов на поле і робив те, що він вміє. Він бився за результат, і це було помітно. Я не можу сказати, що це найкращий футболіст в Україні, який може зіграти на позиції центрального захисника, але так випала доля, що він дебютував в офіційному поєдинку на Вемблі. І те, що він міг робити, він робив.

Є Миколенко, який наскільки міг, настільки й намагався відбирати м'яч у Сака. І наскільки міг він йому і протистояв. Але він один, і йому було дуже складно. Решта футболістів вийшли пограти "на роялі". У матчі з такою командою, як збірна Англія, ми повинні були з дупи не злазити. Я не дивився кількість підкатів у цьому матчі, але я вважаю, що їх повинно було бути більше в десять разів", – сказав Циганик в ефірі свого YouTube-каналу.

Ігри Ротаня в Гвардіолу, новачок збірної України – найкращий, сачкування Мудрика