УКР РУС

"Ми переживаємо дуже красивий момент": Мессі поділився враженнями від повернення до Аргентини в статусі чемпіона світу

28 березня 2023 Читать на русском

Нападник збірної Аргентини Лео Мессі оцінив підтримку, яку отримав від шанувальників.

"Я дякую Богу, що зміг досягти всього у футболі, дякую всім моїм товаришам по команді за ці чудові подарунки, які вони мені подарували. Тренерський штаб, Чікі (Тапіа – голова Асоціації футболу Аргентини) завжди були на нашому боці у всьому, і ми завжди діяли найкращим чином.

В музеї встановлять статую Мессі – вона буде поряд з Пеле і Марадоною

Тепер я маю насолоджуватися часом, який мені залишився у футболі, я не знаю, скільки це триватиме, і насолоджуватися тим, чим я займався завжди, як робив упродовж усієї своєї кар'єри.

Як вже казав днями, ми переживаємо дуже красивий, особливий момент. Нам пощастило повернутися та провести перший матч після того, як ми стали чемпіонами світу, в Аргентині. Ми отримуємо багато знаків уваги. Ми багато разів поверталися, щоб зіграти у відбіркових матчах, товариських матчах, турнірах, але цього разу, після того, як ми стали чемпіонами, всі по-іншому ми відчуваємо, і аргентинці завжди показують нам це.

Багато людей по всьому світу були раді за нас, за мене, раді тому, що ми стали чемпіонами світу і тому, що знову привезли Кубок до Південної Америки. Останнє, що я хотів би сказати, це те, що мені здається, ми все ще не до кінця усвідомлюємо, що означає бути чемпіонами світу", – цитує нападника TyC Sports.

Аргентина вперше після ЧС зіграла вдома: 83 тисячі фанів присоромили Мессі, шок партнера Мудрика, "послання" для ПСЖ