УКР РУС

Хочемо здобути медалі юнацького Євро-2016, - Петраков

31 березня 2016 Читать на русском

Наставник юнацької збірної України U-17 Олександр Петраков розповів про успіхи команди і вихід в фінальну частину юнацького Євро-2016.

Збірна України U-17 здобула путівку на фінальну частину юнацького Євро-2016. Наставник команди Олександр Петраков в інтерв'ю із прес-службою ФФУ розповів про враження від такого результату.

Після перемоги

"Ми традиційно зібралися в центральному колі, відсвяткували перемогу. Я хлопців привітав та сказав, що турнір не закінчується - нам потрібне перше місце. Щоб вдома ніхто не сказав, що ми потрапили на чемпіонат Європи завдяки тому, що було змінено регламент змагань. Тепер там виступатимуть 16 команд. Тому ми хотіли зняти усі питання щодо найсильнішої команди у нашому квартеті".

Феномен успіху

"Ніякого феномену немає. Ми не намагаємося копіювати якісь команди – іспанців чи німців. Ми просто уміло використовуємо наші козирі. Використовуємо низку факторів, в яких ми можемо бути сильнішими за суперників. Стовідсоткова самовіддача та бажання, фізична та тактична підготовка. Немає сенсу змагатися із топ-збірними у тих компонентах, в яких ми апріорі їм програємо. І це не наша провина, такі реалії сьогоднішнього вітчизняного футболу".

Завдання на Євро-2016

"Поїхати за чемпіонат Європи. 8 квітня – жеребкування. Поїду туди, подивлюся, хто нам випаде з суперників. Сядемо з хлопцями і обговоримо наші плани. Все залежить від нас самих. Хочемо виграти медалі. У нас немає зірок, але усі хлопці товаришують один з одним, і це найголовніша перевага нашої збірної".

Нагадуємо, що жеребкування фінальної частини юнацького Євро-2016 відбудеться 8 квітня, а сам чемпіонат пройде з 5 по 20 травня в Азербайджані.

Зінченко готовий піти з "Уфи" заради збірної України, - ЗМІ