УКР РУС

"Ми могли виграти фінал з рахунком 3:0" – президент Фіорентини назвав гравців Вест Хема "звірами"

8 червня 2023 Читать на русском

Рокко Комміссо розкритикував манеру гри Вест Хема у фіналі Ліги конференцій.

Фіорентина поступилася Вест Хему у фіналі Ліги конференцій з рахунком 1:2, і після матчу Рокко Комміссо розкритикував не тільки суддівство, а й манеру гри англійської команди.

"Не думав, що все так закінчиться": тренер Фіорентини знайшов причину поразки від Вест Хема у фіналі Ліги конференцій

"Я очікував, що ми переможемо, але цього не сталося. Я розмовляв з президентом Прем'єр-ліги, гравці Вест Хема були звірами в тому плані, як вони з нами поводилися. Це неправильно. Цей матч можна було виграти з рахунком 3:0. Мені шкода вболівальників, вони заслуговували на більше", – цитує ВВС президента "віоли".

Окремо Комміссо пройшовся по суддівству. У першому таймі фанати Вест Хема розбили голову капітану Фіорентини Крістіано Бірагі, але іспанець Дель Серро Гранде, на думку президента італійського клубу, ніяк не відреагував.

"Очевидно, що така неприйнятна поведінка вплинула на гру Бірагі та його партнерів по команді, які відволіклися від футбольних питань через загрози власній безпеці. Сподіваюся, УЄФА належним чином покарає винних і подасть приклад іншим – щоб у майбутньому подібні ситуації не повторилися", – сказав Комміссо.

Фіорентина – Вест Хем у ЗМІ: голи під копірку, ганьба УЄФА за вибір стадіону та поповнення зали клубних легенд "хаммерс"