УКР РУС

Мхітарян не поїхав у збірну Вірменії через лист МЮ

3 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисника МЮ Генріха Мхітаряна не викликали до табору збірної Вірменії через лист-прохання, який надійшов у Федерацію футболу Вірменії від англійського клубу.

Керівництво МЮ попросило не викликати Мхітаряна на кваліфікаційні матчі ЧС-2018 проти Румунії та Польщі у зв'язку із травмою гравця, інформує офіційний сайт Федерації футболу Вірменії.

"Генріх Мхітарян продовжує відновлюватися після травми лівого стегна, після того як у нього стався рецидив в ході матчу "Манчестер Юнайтед". Незважаючи на те, що протягом минулого тижня у нього був зафіксований суттєвий прогрес, Мхітарян досі не може повноцінно брати участь у тренувальному процесі команди з повним навантаженням. Враховуючи вищесказане, будемо вдячні, якщо Федерація футболу Вірменії дозволить Генріху Мхітаряну не брати участь в майбутніх двох матчах команди, а залишитися в Манчестері і продовжити процес реабілітації", – йдеться у листі.

Додамо, що 3 жовтня збірна Вірменії розпочала підготовку до майбутніх зустрічей в рамках відбіркового етапу ЧС-2018 без участі Генріха Мхітаряна.

Відзначимо, що 8 жовтня вірмени приймуть вдома збірну Румунії, а 11 жовтня зіграють на виїзді з командою Польщі.

Ноліто та Мхітарян разом повечеряли в елітному ресторані Манчестера – з'явились фото

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях