УКР РУС

"Металург" заперечує, що має заборгованість по зарплаті перед гравцями

23 жовтня 2012 Читать на русском

Запорізький "Металург", який останнім часом приймає на себе чималий шквал критики, офіційно заявив, що у команди немає ніяких фінансових проблем.

Крім цього кервництво підтверидло відставку президента "Металурга" Віталія Гончарова, замість якого тимчасово виконуватиме обов'язки Андрій Шевчук.

Пропонуємо вам переглянути заяву, яку розмістили на офіційному сайті клубу.

"Останнім часом в деяких українських ЗМІ з'явилася велика кількість неперевіреної і, як наслідок, неправдивої інформації, що стосується нашої команди і клубу. На жаль, в основному, представники мас-медіа оперують виключно чутками.

У зв'язку з цим, офіційно заявляємо: на сьогоднішній день в футбольному клубі "Металург" (Запоріжжя) відсутня заборгованість по заробітній платі перед гравцями. Всі виплати футболістам виробляються в повному обсязі згідно контрактних угод. Те ж саме стосується інших найважливіших ланок клубного механізму - обслуговуючого персоналу і адміністрації. Крім того, в найкоротші терміни буде врегульовано питання з оплати бонусів і преміальних, передбачених для даних працівників. Таким чином, висловлювання на кшталт "Грошей не буде", які зустрічаються на просторах інтернету, помилково приписані керівництву клубу і не мають під собою ніяких підстав.

Також відзначимо кадрові зміни, що відбулися в структурі ТОВ ПФК "Металург-Запоріжжя" в понеділок, 22 жовтня. Замість Віталія Гончарова, який подав у відставку, виконуючим обов'язки президента призначено Андрія Шевчука, який паралельно очолює фінансову дирекцію клубу.

Що ж стосується основного складу "Металурга", то він під керівництвом Віталія Кварцяного готується до календарного матчу Прем'єр-ліги проти одеського "Чорноморця", який, нагадуємо, відбудеться на стадіоні "Славутич Арена" 26 жовтня."