УКР РУС

"Металург" З - "Волинь". 3 тур УПЛ. Анонс

2 серпня 2015 Читать на русском

Сьогодні, 2 серпня, запорізький "Металург" прийме вдома "хрестоносців" з Волині у рамках 3-го туру УПЛ.

17:00. Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена". ТВ-трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24"

Арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве)

"Металургу" відступати вже нікуди. Команда Анатолія Чанцева жахливо почала новий чемпіонат - дві поразки у двох матчах, 0 забитих голів і 7 пропущених. В результаті - остання сходинка турнірної таблиці. В чому причина такого невдалого початку чемпіонату? Відповідь, мабуть, ховається у незігранності складу, який кардинально змінився порівняно з фінішним зразком минулого сезону. До того ж досі не зрозуміло, яку гру хоче бачити від своїх підопічних головний тренер команди. Часом здається, що і самі гравці діють невпевнено і розгублено, не знаючи вимог тренера.

"Волинь" грає по "накатаній" схемі. Щоправда, поки не вистачає Віталію Кварцяному парочки гравців, особливо у лінію атаки. Втрата Бабатунде і Еріка досі залишається невирішеною. Атакувальні потуги Матея та Кобахідзе не надто активно і якісно підтримують партнери. Досвідчений Кравченко поки ще не влився у команду. Наразі "Волинь" має у активі лише один бал, отриманий у першому турі.

Отже, проблеми у зіграності присутні у обох колективів. Однак тренерський хист Кварцяного і його відточена система гри дає перед матчем впевненість у перемозі луцької команди.

Історія зустрічей команд в елітному дивізіоні говорить про невелику перевагу "хрестоносців" - 10 перемог "Волині" проти 8 перемог "Металурга", різниця забитих/пропущених голів - 22/21 на користь луцької команди.

Останні три сезони підопічні Віталія Кварцяного впевнено грають проти "козаків" - 3 перемоги, одна нічия і одна поразка. У минулому сезоні лучани вдома розбили "Металург" - 3:0, а у Запоріжжі втратили перемогу на останніх хвилинах - 1:1.

Орієнтовні склади команд

"Металург" З: Старцев - Попов, Лисицький, Помазан, Каплієнко - Гвілія, Кулініч - Татарков, Жураховський, Юсов - Корнієв

"Волинь": Шуст - Насонов, Жуніч, Шабанов, Польовий - Кравченко, Політило - Мемешев, Матей, Кобахідзе - Діденко

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24